Prijzen en voorwaarden

De kosten voor het paardrijden in 2024 zijn:

Voor ruiters tot 16 jaar
€ 13,50 per les.  
Voor ruiters van 16 jaar en ouder
€ 15,25 per les.


De kosten worden ieder jaar bepaald en worden uitsluitend per kwartaal, bij vooruitbetaling, in rekening gebracht. Het 3e kwartaal bevat een zomervakantie van 3 weken, die niet in rekening wordt gebracht.

Voorwaarden:
SPG Apeldoorn heeft voorwaarden opgesteld ten aanzien van minimum leeftijd, veiligheid, aansprakelijkheid en financiën. Deze voorwaarden zijn de volgende:

  • SPG Apeldoorn biedt paardrijlessen aan vanaf de leeftijd van 8 jaar.
  • Het dragen van een cap voorzien van CE-markering en het EN 1384-teken is verplicht tijdens het rijden. Bij definitieve deelname dient de ruiter zelf een cap aan te schaffen..
  • Het dragen van laarzen met een hakje of jodhpurs met chaps is tijdens de lessen verplicht.
  • Behoudens uitzonderingen (feestdagen en 3 weken zomervakantie) zal het gehele jaar door les worden gegeven.
  • Opzegging dient schriftelijk aan SPG Apeldoorn een maand van tevoren te gebeuren en kan uitsluitend per de eerste van de maand ingaan.
  • Het paardrijden geschiedt op eigen risico. SPG Apeldoorn heeft wel voor alle ruiters een WA-verzekering en een beperkte ongevallenverzekering.
  • Het bestuur aanvaard geen aansprakelijkheid voor gebeurtenissen voor, tijdens of na de lessen.

Interesse?
Neem contact met ons op: klik daarvoor hier. In dit contact kunt u zich in laten schrijven. Als er geen mogelijkheid is tot directe plaatsing, wordt uw aanvraag op een wachtlijst geplaatst.
Zodra er plek is voor de ruiter kan deze een gratis proefles komen rijden . Zo kan de ruiter zien of het bevalt en kan de instructie zien in welke les de ruiter kan gaan rijden en hoeveel hulp deze wellicht nodig heeft.